Mazda automobili

Zašto odabrati Mazdu

Zašto odabrati Mazdu?

 

Naši automobili za tvrtke nude veće vrijednosti kod naknadne prodaje, impresivno nisku potrošnju goriva, niske emisije CO2, kratki rok isporuke i visoke standarde postprodajnog servisa.

 

Visoka vrijednosti naknadne prodaje - zbog čega? 

Pouzdanost i kvaliteta izrade

 

Ponosimo se vještinom izrade koju ulažemo u izradu naših automobila. A naše opsežno i neovisno testiranje pouzdanosti poslovnih automobila temelj je za kvalitetu izrade naših automobila za tvrtke. Ta kvaliteta izrade jedan je od razloga niske cijene vlasništva Mazda voznog parka.

 

Napredne specifikacije i sigurnost

 

Visoka razina opremljenosti naših automobila još je jedan razlog potražnje na tržištu kod naknadne prodaje. Napredne specifikacije kod Mazdinih automobila za tvrtke dolaze kao serijska oprema. Sigurnosna oprema vodeća u razredu i konkurentni uvjeti osiguranja rezultira time da naši automobili sporije gube na vrijednosti u usporedbi s poslovnim automobilima iste klase.

 

Dobra prihvaćenost i popularan dizajn

 

Važnost elegantnog dizajna naših automobila daje im trajnu dobru prihvaćenost i popularnost na tržištu kod naknadne prodaje - još jedan ključni čimbenik za odluku pri nabavci službenih vozila.

 

Niži troškovi za gorivo i niže emisije CO2 

Naši iznimno učinkoviti motori i ekološke tehnologije smanjuju vaše troškove za gorivo i emisije CO2. Zato možete zamijetiti značajne uštede u troškovima tijekom cijelog vijeka trajanja voznog parka, kao i velike financijske pogodnosti za vozače službenih vozila.

 

Brza isporuka

Naš učinkoviti lanac distribucije omogućuje da vam vaš službenii automobil dostavimo u kratkom roku.

 

Brinemo se za postprodajni servis 

Bit ćete impresionirani kvalitetom našeg postprodajnog servisa. I dalje ćemo brinuti o vama i automobilima vašeg voznog parka dugo nakon što vam ih predamo. Naši partneri posebno su obučeni i stručni kako bi vašim automobilima mogli pružiti najbolju moguću njegu. Naš odnos zato ne završava s danom kada vam predamo vaše automobile.

 

Obratite nam se 

Obratite nam se u vezi pomoći pri nabavci službenih vozila, savjeta o financiranju, oporezivanju i troškovima za cijeli vijek trajanja.

Login