Posebna ponuda Mazde2 G90 TAKUMI

Mazda2 G90 Takumi

Vrhunska oprema i tehnika po pristupačnoj cijeni!

 

Upravo osvježena Mazda2 idalje je dostupna s vrlo bogatim paketom Takumi i opremom koja se rijetko susreće u klasi gradskih automobila. Izvedba Takumi sada je bogatija za kameru za vožnju unazad i prednja LED svjetla za maglu, uz već poznate detalje poput automatskog klima-uređaja, multimedijalnog sustava MZD-Connect, senzora za kišu i svjetlo, grijanih prednjih sjedala, stražnjih parkirnih senzora, sustava za nadzor mrtvih kutova i upozorenja na bočni promet iza vozila te 16-inčnih aluminijskih naplataka.

 

Pritom je 1,5-litreni Skyactiv benzinac sa svojih 90 KS sposoban za mnogo veće izazove od svakodnevne vožnje do posla i nazad, a s prosječnom potrošnjom od 4,7 l/100 km i emisijom CO2 od 111 g/km – mjereno prema novom WLTP ciklusu i preračunato u NEDC – spada među najekonomičnije automobile u svojoj kategoriji.

 

Mazda2 G90 Takumi dostupna je za 112.845 kuna, a s doplatom za metalik boju cijena jedva prelazi 116.000 kuna, čime konkurira za najpovoljniju ponudu na tržištu ukoliko tražite snažan i bogato opremljen mali automobil. Saznajte više...

 

Za detaljne informacije o ovoj posebnoj ponudi kontaktirajte vama najbližeg ovlaštenog Mazda partnera.

Login