CX-5

Luksuzna unutrašnjost

 

Mazda CX-5 je najelegantniji SUV srednje klase, izvana i iznutra. Putnički prostor u čijem je središtu čovjek na sve putnike ostavlja dojam otvorenosti, luksuza i udobnosti uz profinjene detalje dizajna KODO, od predivnih umetaka od pravog drveta do sjedala presvučenih Nappa kožom. Dojam otvorenosti i kvalitete povećan je unutarnjim retrovizorom bez okvira, prekrasnim crnim stropom, prošivenim upravljačem s kromiranim prstenom.* Užitak u vožnji još je veći uz sustav informiranja i zabave MZD Connect.

 

Odvažan, senzualan i isklesan izgled naglašen je najnovijom bojom Soul crvenom Crystal pomoću Mazdine tehnologije lakiranja Takumi Nuri. Dizajn KODO, koji ljepoti i energiji daje svrhu i osobnost, Mazdu CX-5 pretvara u SUV za svaku priliku, bez obzira idete li na operu ili izlet u planine. Odaberite pustolovinu. Svaka će biti posebna.

 

*U ponudi u paketu opreme Takumi Plus

  • Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

   Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

   U Mazdi uvijek krećemo od vas i najprirodnijeg položaja sjedala, papučice, kontrola i upravljača. Kada se osjećate udobno, povećava se užitak u vožnji Jinba Ittai. Putnici će uživati u vožnji baš kao i vi. Uz poboljšanu aerodinamiku i izolaciju za prigušivanje buke, prijatelji i obitelj osjećat će se udobno i opušteno baš kao i vi za upravljačem.

   Usredotočena na vas za bolju, sigurniju vožnju

  • Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

   Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

   Soul crvena Crystal naglašava prekrasne oblike i teksture dizajna KODO u Mazdi CX-5. Soul crvena Crystal razvila se iz naše prepoznatljive Soul crvene i živost, dubinu i sjaj karoserije čini intenzivnijom dok se prelijeva iz svjetla u sjenu. Nanosi se u tri sloja našom tehnologijom Takumi Nuri.

   Istaknite ljepotu bojom Soul crvena Crystal

  • Luksuzna unutrašnjost

   Luksuzna unutrašnjost

   Jednim pogledom u unutrašnjost Mazde CX-5 zapazit ćete prekrasnu izradu i pažnju posvećenu detaljima koja će vas očarati materijalima visoke kvalitete, oblogama od pravog drveta i sjedalima od Nappa kože za eleganciju u stilu. 

   Luksuzna unutrašnjost

  • Sportski naplatci od aluminijske legure

   Sportski naplatci od aluminijske legure

   Uz novi dizajn KODO, tamno lakirani 19-inčni naplatci od aluminijske legure dobili su elegantan oblik savršenih proporcija.*

   *U ponudi u paketu opreme Takumi Plus

   Sportski naplatci od aluminijske legure

  • Sustav MZD Connect

   Sustav MZD Connect

   MZD Connect olakšava istovremeno povezivanje sa svijetom te uživanje u vožnji. Osjećaj povezivanja naglašen je unutar Mazde CX-5.

   Navigirajte i komunicirajte lako dostupnim 7-inčnim dodirnim zaslonom u boji, glasovnom naredbom ili intuitivnim rotacijskim gumbom multimedijskog komandera. Povežite se s telefonom da ostanete u toku putem društvenih mreža, pristupate SMS porukama i uključite se u program digitalnog DAB+ radija ili mrežnih radijskih postaja.

   Sustav MZD Connect

  Filozofija dizajna Kodo Umjetnost pokreta

  Budući da se pridržavamo japanskog načela „manje je više“, naš cilj sveo se na oblikovanje jednostavne, no elegantne Mazde CX-5. Naglasak smo stavili na sofisticirani dizajn. A profinjena snaga karoserije oduzima vam dah jednim pogledom od sprijeda prema straga i ostavlja dojam brzine. Rezultat je automobil koji kombinira svrhu i izdržljivost SUV-a, a utjelovljuje umjetničko djelo. Otkrijte više

  Prikazani modeli možda nisu jednaki modelima namijenjenim hrvatskom tržištu. Prikazane boje i određeni elementi unutrašnje i vanjske opreme mogu se razlikovati od stvarnog modela.
  Vrijednosti potrošnje goriva temelje se na službenim ispitnim rezultatima prema pravilima EU-a, dobivenim laboratorijskim ispitivanjima. Navedene su samo radi usporedbe i možda ne odražavaju vaše stvarne vozačke rezultate.
  Prikazane cijene su informativnog karaktera i ne predstavljaju obvezujuću ponudu. Zbog kompleksnosti izračuna maloprodajne cijene, koja uključuje i posebni porez na motorna vozila, molimo Vas da točnu cijenu konkretnog modela zatražite od ovlaštenog Mazda partnera.

  Login